Bitcoin: Ser vi et „dypere kryptomarked“ i fremtiden?

I løpet av den siste uken så ut til at kryptomarkedet skulle få en ny leiekontrakt etter at verdens største cryptocurrency, Bitcoin , gikk forbi sin avgjørende motstand til $ 11 000. Faktisk har 2020 vist seg å være, på flere måter enn ett, et nøkkelår for digitale eiendeler inkludert Bitcoin Up. Men etter hvert som flere brukere synes cryptocururrency og digitale eiendeler er mer tilgjengelige, baker visse spørsmål seg.

Siden mange av markedets altcoins klarte seg så bra da Bitcoin stagnerte, er for eksempel kryptomarkedet i ferd med å merke et plutselig skifte i hvordan det fungerer?

I løpet av en fersk episode av The Scoop-podcast diskuterte Steve Ehrlich, administrerende direktør i Voyager, spørsmål knyttet til Bitcoin, og hvordan kryptomarkedet de siste årene har diversifisert seg dramatisk. Ehrlich fortsatte med å si at det er en feil for brukere å tenke på krypto utelukkende når det gjelder Bitcoin. I løpet av det siste tiåret, med markedet for digitale eiendeler som vokser ganske betydelig, har varierende eiendeler som imøtekommer forskjellige demografier dukket opp. Ehrlich fremhevet,

„Jeg tror at markedet er så mye større og dypere enn Bitcoin, og det er bare en feil som blir gjort … Det vil være som å si, jeg vil bare investere i bare en håndfull aksjer. Det er så mye mer med infrastrukturen og hva som bygges på kryptosiden. ”

Den siste måneden demonstrerte hvor mange av markedets altcoins som klarte å sette i gang egne stevner, til tross for at Bitcoin ble hindret av $ 10 000-motstanden. Voyagers administrerende direktør hevdet at krypto har sett økt adopsjon over den siste måneden, og la til at i juli måned var nær 80% av all handel og investering sentrert rundt ikke-Bitcoin eiendeler.

Interessant nok, ifølge data levert av Arcane Researchs siste rapport, har det skjedd en økning i krypter med mellomstørrelser, med mange av disse eiendelene som har gitt betydelig avkastning.

Når det er sagt, er Bitcoin ’dominans over hele markedet overveldende, til tross for ordets nest største krypto som registrerer betydelige gevinster

Ehrlich hevdet også at disse krypto-eiendelene må utvikles for å få til et ‚dypere kryptomarked‘ for sine brukere og kunder. For mange handelsmenn som arbeider med krypto- og digitale eiendeler, innebærer dette ‚dypere kryptomarkedet‘ ikke bare mer mangfoldighet i mynter, men lar brukerne dra fordel av et marked som er mer enn bare Bitcoin. Han sa,

“Alt det som handelsmenn og investorer er vant til å se på de tradisjonelle meglerproduktene på nettet, som ikke er de profesjonelle handelsløsningene. Det er det jeg anser som et dypere produkt for krypto. ”